
Кращим рішенням для приготування їжі на рибалці є гриль Cobb.
Завдяки спеціальній конструкції підстава гриля Cobb завжди залишається прохолодною, що дозволяє використовувати його на гумовому човні і на льоду.
Верхня кришка захищає від снігу і дощу і зберігає тепло всередині гриля, тому ваша їжа готується значно швидше і дуже економічно витра...

Фаршировані гриби Cobb
Рецептура досить проста. Час приготування на грилі Cobb всього 30 хвилин. Блюдо дуже смачне.
Смачного!
На 6 порцій знадобиться: 12 великих грибів;
350 г грудок (філе)
100 г твердого сиру;
2 столові ложки нарізаної зелені;
щіпку солі
щіпка меленого чорного перцю
12-15 малих картоплі;
4-5 столові ложки оливкової олії
гірчиця
Підгото...
READ MORE
Омлет зі свининою і грибами на грилі Cobb
15 г вершкового масла
100 мл молока / води / вершків
150 г дрібно нарізаної свинини
100г нарізаних смажених грибів
50 г твердого сиру
Подрібнена зелень, сіль, перець
Разом з гриль Cobb потрібно використовувати сковороду Cobb.
Збити яйця з молоком і спеціями. Розтопити масло в сковороді. Розта...

Копчена форель з медом
Дуже цікавий і простий рецепт на грилі Cobb.
Суміш духмяного меду і хорошого диму, наприклад, від вишневого дерева дасть приголомшливий ефект! За бажанням, можна використовувати не тільки форель, але і іншу рибу (коропа або судака).
Вам знадобиться:
Форель-400г
Вода-750г
Сіль-30г
Лавровий лист-2 шт
мед-60г
Лимон -1 шт
Кріп свіжий пу...

Не секрет, що найпопулярніша їжа в світі готується на відкритому вогні. Так було завжди: і в первісні часи, і в епоху технічного прогресу. Різниця тільки в тому, що стародавні люди смажили м'ясо і рибу на дерев'яних паличках, а нам доступні більш сучасні прилади - духовка гриль, мангал, барбекю.
Сучасний ринок товарів для туризму та відпочинк...
READ MORE